«

»

Hétfőn teljes bedobással

Tisztelt Szülők!

 

Terveink szerint hétfőn, február 7-én a felső tagozatunk is visszatér az online oktatásból az iskolába. Ők a kivonatot a félévi eredményeikről hétfőn, az első tanítási órán, egy osztályfőnöki óra keretén belül kapják meg és viszik haza magukkal. Ezt nem kell visszahozniuk.
Mindegyik tanuló hozza magával az új tünetmentességi nyilatkozatot (Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti), melyet az iskolánk honlapjáról is letölthet. Nagyon megkérek minden Szülőt, hogy ellenőrizzék le, figyeljenek oda, hogy gyereke, ha február 7-én ebédelni szándékozik, legyen feljelentkezve a rendszerünkbe. Ezt legkésőbb holnapig, február 3-ig, 13:45-ig tehetik meg, ugyanis pénteken, 4-én félévi szünet lesz.
Sajnos az nem változik, hogy iskolánkon az egészségügyi helyzet változásával a Járási Közegészségügyi Hivatal utasítására újabb osztályok kerülhetnek karanténba. Egy gyakorlatias megjegyzés, február 7-én az összes osztályunk megjelenésével számolunk, ugyanis az esetleges új fertőzöttek esetén a közösség már több, mint 3 napig nem lesz együtt, tehát osztályokat hétfőn nem kell majd karanténba tenni.
Köszönöm a megértésüket és együttműködésüket!

Tisztelettel, Mészáros Péter, iskolaigazgató