«

»

Tisztelt Szülők!

Mindenkinek reményteljes, BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT kívánok! Kívánom mindannyiunknak, hogy minél hamarabb keveredjünk ki ebből a korlátolt helyzetünkből, hogy az életünket újra felszabadultabb körülmények között élhessük És nem ártana okulnunk sem a mögöttünk hagyott hónapokból.
Az oktatásügyi minisztérium megváltoztatta az alsó tagozatosok iskolába jövetelét a karácsonyi szünet után. Január 11-től a legkisebbek is online oktatásban részesülnek. Az osztályfőnökök közlik a tanulókkal, illetve szüleikkel a jövő heti online tanítási programot. Azért gyakoroltuk az oktatásnak ezt a formáját, tartottunk próbaórákat, hogy most, amikor erre szükség van, minél zökkenőmentesebben belevághassunk és hétfőn már érdemi munkát tudjunk végezni. Reményeim szerint az alsó tagozatban a távoktatás pont öt napig fog tartani, nem tovább. Egyelőre mi pedagógusok és iskolánk nem pedagógiai alkalmazottai a jövő héten kötelezően teszteltetjük magunkat, hogy 18-tól legalább az alsó tagozat jöhessen iskolába, majd pedig a felsősök is. A felső tagozatosok számára hétfőtől folytatódik az online oktatás. Ha bármilyen új információm lesz az Önök számára, az az iskolánk honlapján is olvasható lesz.
Somorja városa vezetősége, önkormányzata és az iskolánk minden alkalmazottja, mind azon vagyunk, hogy a tanulók végre a hatályos törvények betartásával az iskolába járhassanak.

Tisztelettel, Mészáros Péter, iskolaigazgató