«

»

Csillag születik – gyereknap

X-Faktor, Ki mit tud?, Csillag születik – bárhogy is nevezzük, egy biztos, ezen a rendhagyó júniusi gyereknapon a diákok tehetsége került az érdeklődés középpontjába. Iskolánk bátor tanulói bő 2 órán keresztül adtak számot tudásukról, tehetségükről a nézősereg nagy örömére.
4 kategórián belül – ének, hangszeres zene, tánc, egyéb kategória – zajlottak a megmérettetések, miközben a színpadra lépők sorra kápráztatták el a zsűrit tehetségükkel. A bírák pontjaikkal, a lelkes közönség hatalmas tapsviharral jutalmazta a fellépőket.
Volt móka, kacagás, sőt a kissé érzelmesebb dallamok hallatán kis elérzékenyülés is. A műsor fénypontjaként elsőként Tám Dóra és Végh Lili, a Tündérrózsa duó lányai, majd Kovács Koppány emelte remek dalaival a produkció színvonalát és hangulatát.
A verseny végeredményének alakulásába a nézőként részt vevő felső tagozatos diákok is beleszólhattak, hiszen szavazataikkal egy közönségdíjas csapatot juttattak további értékes ajándékokhoz. A zsűri az eredményhirdetés keretén belül átadta a győztes csapatnak az értékes díjakat, s biztatott minden egyes gyereket, hogy jövőre is merjenek színpadra állni tehetségükkel, kapcsolódjanak be ebbe a jó kis szórakozásba, mutassák meg magukból a felszín alatt rejtőző csiszolatlan gyémántokat.

A verseny végeredménye:
Tánc kategória: Kovács Patrícia, Kálmán Enikő, Meleg Noémi (6.A)
Ének kategória: Rigó Alexandra (8.A)
Hangszeres zene: MIMS BAND: Sidó Viktória (8.B), Rigó Alexandra (8.A), Kiáts Tamás (8.A), Cvedler Márk (8.A), Szinghoffer Mátyás (8.A)
Egyéb kategória: Joker bűvészcsapat: Fekete Máté, Móricz Egon, Bugár Zoltán (5.A)
Közönségdíj: Szegfü Dominik, Borbély Máté, Kelley Imre, Kelley Róbert (6.B) humoros előadása