«

»

É R T E S Í T É S

A somorjai Corvin Mátyás Alapiskola mellett működő Szülői Tanács értesíti a Tisztelt Szülőket, hogy a családonkénti tagdíj 25€/év értékben lett jóváhagyva a 2023/2024-es iskolaévre. Ez a pénzösszeg biztosítja az iskolai tantárgybizottságok költségvetésének finanszírozását és egyéb költségek megtérítését (iskolai rendezvények, versenyeken való részvétel, segédeszközök vásárlása, útiköltségek).

Ezen felül, szívesen fogadjuk az Önök önkéntes adományait is, amely a tavalyi évben elérte az 2977€ összeget. Hálásan köszönjük!

A tavalyi iskolaévben az Önök hozzájárulásával és külső segítők által az udvarra tervezett „Kinti tanterem” – Pavilon és a Workout edzőpark kivitelezése sikeresen befejeződött. Az idei iskolaévben a „Redőny akció” utolsó etapjának befejezését szeretnénk megvalósítani! Ehhez kérjük szíves támogatásukat!

A tagdíj összege befizethető EduPage alkalmazáson keresztül, továbbá akinek technikai okok miatt jobban megfelel a banki átutalás, esetleg a postai csekken történő fizetés, a lejjebb található instrukciók szerint megteheti  ezt.

Mindennemű segítséget szívesen fogadunk, melyet a szt.corvinsomorja@gmail.com címen jelezhetnek felénk! Ne feledjék, minden felajánlással GYERMEKEINKET segítjük! Támogatásukat előre is KÖSZÖNJÜK!

Az EduPage-n keresztül történő adomány befizetésekor ne válasszuk ki a 25 eurós tagdíjat, kattintsunk mindjárt a „Befizetés” gombra, majd utána lehetőségünk lesz beírni azt az összeget amit küldeni szeretnénk. Részletesebben a következő linkre kattintva: https://help.edupage.org/?lang_id=2&id=u2681

A tagdíj befizetésének módjai:

1. Banki utalás a köv. ČSOB bankszámla számra

IBAN: SK64 7500 0000 0040 3036 2086
Összeg: 25€+adomány
A megjegyzésbe kérjük beleírni: tanuló nevét és osztályát (testvérek esetén mindkét tanuló nevét és osztályaikat)

2. Postai pénzutalványon: ČSOB bankszámla számra

IBAN: SK64 7500 0000 0040 3036 2086
Összeg: 25€+adomány
A megjegyzésbe kérjük beleírni: tanuló nevét és osztályát (testvérek esetén mindkét tanuló nevét és osztályaikat)

Cím: ZMRS ZŠ Mateja Korvína s VJM
Rybárska 2/1093
93101 Šamorín