«

»

Koszorúcska

2017. január 19.-én, csütörtökön, érkezett el életünkbe az az esemény, melyet minden kilencedikes vár és csaknem az iskolaév kezdete óta készül rá a táncórák keretein belül- a Koszorúcska.
A kultúrházban már javában tartott a sürgés-forgás, amikor megérkeztek a táncos kilencedikesek szülei, hozzátartozói. Helyet foglaltak, asztalukra helyezték az ételt, italt, amit magukkal hoztak. Pár perccel később már meg is szólalt az első zeneszám, mely során bevonultunk a terembe. Ezt követően meghallgattuk a tánctanár és az igazgató néni szavait, aki hivatalosan is megnyitotta a Koszorúcskát. Ezek után a bécsi keringő következett, melyet a további lelkiismeretesen megtanult táncok követtek. Ezzel ám nem ért véget az ünnepség, épp, hogy akkor kezdődött el egy nagy buli formájában, ami megközelítőleg éjfélig tartott. A partizás közben táncoltunk, énekeltünk, ettünk, ittunk, egyszóval jól éreztünk magunkat.
De sajnos minden jónak eljön a vége, ugyanúgy a Koszorúcska is befejeződött. Fáradtan, de élményekkel feltöltődve búcsúztunk el a helyszíntől.