«

»

Sítúra

A sítúra az egyik legizgalmasabb, legkedveltebb iskolai esemény a 9 év alatt. Az idei sítúra az előző évekhez hasonlóan ismét Krahulén zajlott le. A mi iskolánk diákjai a D épületben lettek elszállásolva. A szobák meglehetősen jól berendezettek és tiszták voltak. Az étkezés egy külön épületben volt, ahol meglehetősen furcsa ételeket adtak.
A sípályák hétvégén és dálutánonként zsúfoltabbak voltak, mégis remek helyünk volt a síelés alapjainak elsajátításához. Legtöbbünk azt sem tudta eddig, mi fán terem e téli sport. A sítúra végére mindannyian megtanultuk azt, amiért eljöttünk.
Ez az öt nap még közelebb hozta egymáshoz az osztályokat, sok új barátság köttetett, sok-sok élménnyel gazdagodtunk. Az esték általában beszélgetéssel, nevetéssel, csoportos játékokkal és táncolással teltek. A tanárok odafigyeltek ránk, valamint a nővérke is remek ellátást nyújtott.
Jól éreztük magunkat, jövőre szívesen megismételnénk!!!

Kocsis Anna, Horváth Lili

A várva várt sítúra elérkezett februárban. Már a buszról is megcsodálhattuk a gyönyörű tájat. Sikeres megérkezésünk után rögtön belevágtunk a síelés örömeibe. Bár az elején a kezdők kicsit tartottak attól, hogy túl nehéz lesz, de idővel egyre jobban belejöttünk. 
Voltak köztünk gyengébbek és haladók egyaránt. A legnagyobb élmény az volt, hogy kezdőként, ezalatt a pár nap alatt feljuthattunk a „nagy hegyre”, ahonnan a haladók nap mint nap lesiklottak. 
Rengeteget szórakoztunk a síelésen kívül is, minden este az egész csapat beszélgetett és táncolt.
Köszönjük ezt az élményt.

Ágh Emma, György Réka, Érsek Eszter