«

»

Sítúra

 

Már a sítúra előtti időszak is boldog várakozással telt számunkra, de amikor megérkeztünk Krahule-ra, minden elvárásunkat felülmúlta. Az idő tökéletes volt a síeléshez, szinte folyamatosan hullott a hó. A társaság nagyon jó volt, a kirándulás mindhárom osztályt összehozta. A tanárok mindent megtettek, hogy a lehető legjobban érezzük magunkat, látható eredménnyel. Ők tanítottak minket síelni az alapoktól kezdve, aminek eredményeként csütörtökre már mindenki tudta használni a felvonót. Ha éppen nem síeltünk, akkor sem unatkoztunk. Társasjáték, ismerkedős játékok, esti bulik, és sok hasonló program várt. Mindhárom osztály nevében köszönjük a sítúrát.

György Abigél – 7.B

 

A társaság fantasztikus volt, jobbat nem is lehetett volna elképzelni. Az esti partykon nagyon sokat énekeltünk, táncoltunk, szuper volt a hangulat. Az esti síelést is kipróbáltuk. A felvonóknál nem volt sor, és szerencsére baleset nélkül megúsztuk a sítúrát.

Végh Noel – 7.B

 

A sítúrán nagyon jól éreztük magunkat. Az esti programok közül a bulizás, esti síelés volt a legjobb. Nagyon jól szórakoztunk. A szobák tágasak voltak, volt elég hely mindenre. Az ebéd is jó volt, nagyon finoman főztek. A sípálya eleinte meredeknek tűnt, de szépen lassan belejöttünk a síelésbe. Utolsó napra mindannyian elértünk egy bizonyos szintre. Az egész osztálynak nagyon tetszett a sítúra, szívesen síelünk máskor is.

7.A – Farkas Dóra, Morozjuk Evelin, Mózes Zsófia

 

A sítúrán nagyon jól éreztük magunkat, főleg a jó társaság miatt. Sokan úgy mentek oda, hogy nem tudnak síelni, de a végén szinte mindenki úgy jött haza, hogy megtanulta az alapokat. Az esti programok is nagyon jók voltak. Az volt a legjobb bennük, hogy mindennap más program várt. Szinte mindennap havazott, hideg volt, de a táj gyönyörű volt. A síelés fárasztó, de nagyon megérte, mert legalább az alapokat már tudjuk. Aki nem jött, az bánhatja. Egy nagyon-nagyon jó hétről, és sok-sok szuper élményről maradt le.

7.C – Kósa Anett Lea, Végh Panni