«

»

TEJ – TEJ – TEJ

 Tisztelt Szülők!

Az iskolánkban van azon felső tagozatosok novemberi és decemberi tejadagja, akik bejelentkeztek az ez évi tejprogramba. A program szerint minden bejelentkezett tanuló negyed liter tejre jogosult minden tanítási napra nagyon dotált áron. Novemberben 17, decemberben 16 ilyen nap volt. (Arra már nem tudtak reagálni, hogy a téli szünet 2 nappal meghosszabbodott).
A Rajoval aláírt szerződés szerint ők némileg változtathatnak egyoldalúan azon, hogy milyen minőségű tejet hoznak. Ez a változás egyeseknél nagyon kicsi lesz, pld. eredetileg úgy rendeltük, hogy a most esedékes mennyiséget úgy kapják meg, hogy 8 liter 3,5 százalékos plusszos tejet és 0,25 liter 1,5 százalékos tejes osszunk, ez helyett 7 liter 3,5 százalékos és 1,25 liter 1,5  százalékos tejet kapnak a tanulók.
Mivel a felsősök most nem járnak iskolába, meghatároztunk három időpontot amikor bejöhetnek a 8,25 l tejért. Csütörtökön 15.00-tól 17.00-ig, pénteken 15.00-tól 17.00-ig és szombaton 8.00-tól 11.00-ig. A tejet a játszószoba ablakából adjuk ki. Jó lenne, ha a megadott időpontokban mindenki elvinné az adagját. Egyébként a szavatossági ideje áprilisban jár le. A dotált ár azt jelenti, hogy a 8,25 l tej ára nem lesz egy euró sem. Az egész éves tejprogram árát az osztályfőnökök beszedik a tanulóktól, ha majd erre lesz alkalmuk.

Tisztelettel, Mészáros Péter, iskolaigazgató