«

»

Testvériskolánkban jártunk

Testvériskolánk, a hegyeshalmi Lőrincze Lajos Általános Iskola meghívta tanulóinkat az általuk szervezett Lőrincze-napra. Lányaink,  (Horváth Zita, Polanská Sofia, Kósa Anett Lea és Koleszár Jázmin), játékos anyanyelvi vetélkedőn vettek részt. Az egy órás megmérettetésben szórakoztató, legtöbbször a kötelező tananyagon felüli és nagyon igényes feladatokat kellett a tanulóknak megoldaniuk. Iskolánk szoros versenyben a harmadik helyen végzett.

A fiúk, (Horváth Péter, Ballay Tamás, Sólymos Balázs, Vörös Sándor, Valacsay András, Novota János, Lengyel Benjámin és Rigó Christopher), a huszonkettedik alkalommal megrendezett teremlabdarúgó tornán, a LŐRINCZE-KUPÁN szerepeltek. Ezen öt település általános iskolája vett részt, Szentgál, Levél, Bezenye, Hegyeshalom és Somorja. A mieink nagyon-nagyon taktikus és jó játékkal elsők lettek, három győzelemmel és egy döntetlennel, húsz rúgott és négy kapott góllal. A torna legjobb kapusa, Novota János is a mi csapatunkból került ki.

Köszönöm szépen Meleg Nagy Tímea tanító néninek, hogy ránk szánta az egész napját, a lányoknak, hogy nagy türelemmel végigszurkolták a fiúk hosszúra nyúlt mérkőzéseit és mindegyik tanulónk nagy dicséretben részesül, hogy méltóan képviselte az iskolánkat. Köszönettel tartozunk továbbá az STK fociklubnak, hogy autóbuszaik kölcsönzésével lehetővé tették számunkra az utazást.

Tisztelettel, Mészáros Péter, iskolaigazgató