«

»

Tisztelt Szülők!

Az, hogy az iskolánk november harmadikán milyen feltételek mellett folytatja az alsó tagozatosaink oktatását a hétvégi tesztelések eredményeitől függ. Én nagyon bízom abban, hogy folytathatjuk a délelőtti oktatást, kapunk ebédet, járhatnak a tanulók napközibe és lesz, aki takarít ránk. A legoptimálisabb esetben úgy, ahogy eddig. Előfordulhat, hogy a tesztelés eredményeként egyes osztályok ideiglenesen karanténba kerülnek. Nagyon remélem, ezzel ki is merítettük a lehetőségek számát.
Az iskolánk pedagógiai és nem pedagógiai alkalmazottai teszteredményeitől függően, kikérve a járványügyi szakemberek segítségét, hétfőn dől el, hogy mi lesz a további sorsunk, ha addig, egész Szlovákiára vonatkozó kardinális rendelkezés nem születik.
Ha minden a terv szerint történik, az alsó tagozatos tanulók kedden azzal a feltétellel jöhetnek iskolába, ha teljesítik azokat a feltételeket, melyek a “Vyhlásenie zákonného zástupcu o bezinfekčnosti” űrlap előír számukra. Ezt az űrlapot letölthetik a honlapunkról is és kérem kedden a tanulók a szülő által aláírva hozzák magukkal. Azok a tanulók, akik betöltötték a 10. életévüket, az űrlap mellett negatív teszteredménnyel is kell rendelkezniük, tehát nekik el kell menni tesztelésre.
Személyes megjegyzés, azzal nincs gondom, hogy tudjam, hogy ilyen, olyan, vagy amolyan feltételek mellett mi a teendő, de hogy ezek a feltételek hétfőre miként határozzák meg a további lehetőségeinket, nos erről fogalmam sincs, csak szép reményeim. Leírni könnyű, de kérem Önöket, hogy készüljenek fel minden lehetőségre. Nekem a továbbiakban az is a feladatom, hogy a lehető legkorábban informáljam Önöket, hogy az iskolánk a hétvégi tesztelés után milyen formában működik tovább.

Nyomtatvány letöltése:  Vyhlásenie zákonného zástupcu o bezinfekčnosti

Tisztelettel, Mészáros Péter, iskolaigazgató