«

»

Tisztelt Szülők!

Pedagógus kollégáim és az iskolánk többi nem pedagógiai alkalmazottjai is nagyon gyorsan leteszteltették magukat, ezért már most tudjuk, hogy kedden mindegyik alsó tagozatos osztályunk és napközis csoportunk folytathatja a megszokott munkáját. Eddig úgy látszik, hogy a legoptimálisabb lehetőség valósult meg, az iskolánk mindegyik szekciója működőképes maradt. Délelőtt folyik az oktatás, délután lesz napközi, lesz aki ebédet főz, takarítanak ránk és a karbantartók is állva maradtak.
Kérem Önöket, hogy nyomtassák ki és töltsék ki a honlapunkon is elérhető “Vyhlásenie zákonného zástupcu o bezinfekčnosti” megnevezésű űrlapot és gyerekük kedden hozza magával iskolába. Ha ez bármilyen nehézségbe ütközik, semmi gond, írjanak egy emailt, vagy egy sms-t a gyerekük osztályfőnökének, hogy a tanuló teljesít minden feltételt, hogy a tesztelés után iskolába jöhet, kedden azon tanulók, akik nem hozták az igazolást, kézhez kapják a kitöltendő űrlapot, amit szerdára kitöltve és aláírva kérünk vissza.
Azoktól a  tanulóinktól, akik 4. osztályosok és betöltötték a 10. életévüket, kérjük a negatív COVID-19 tesztet. Kedden kivételesen 7.30-ig visszamondható az ebéd az iskolánk konyhafőnöknője telefonszámán. A felső tagozatosoknak folytatódik az online oktatás.

Tisztelettel, Mészáros Péter, iskolaigazgató