«

»

Egy hét online

Tisztelt Szülők!

Kormányrendelet utasítására december 13-tól 17-ig az iskolánk felső tagozata, tehát az 5., 6., 7., 8. és 9. évfolyam online oktatásra tér át.  Az osztályok az eredeti órarendjükhöz  igazodnak, legfeljebb napi 6 tanítási óráig.
Ne történjen meg, de ha a téli szünet után a felső tagozat marad az online oktatásban, akkor már egy új, az online oktatáshoz kidolgozott órarend lép majd érvénybe. Az online oktatásban a tanulóknak feladatuk időben feljelentkezniük az órákra, bekapcsolni a kamerájukat és partnernek lenniük a pedagógusoknak ebben a kényszer szülte helyzetben. Ha valamelyik tanulónak technikai okokból kifolyólag, vagy valami nyomós indok miatt nincs lehetősége bekapcsolódni az online órára, kérem ezt előre jelezni az osztályfőnökének.
Az online oktatás alatt tanúsított aktivitás, esetleg értékelés teljes értékkel beszámítódik a tanulók félévi osztályzatába. Az alsó tagozat változatlanul személyesen vesz részt az oktatáson és működik a napközi is. A téli szünet december 20-án, hétfőn kezdődik.

Tisztelettel, Mészáros Péter, iskolaigazgató