«

»

Nyitás 2021.

Tisztelt Szülők!

Járásunk covid besorolása kedvezőbben alakult, ennek következtében nyit az iskolánk alsó tagozata. Hétfőtől, március 22-től, az alsó tagozatban megszűnik az online oktatás, a tanulókat reggel 7-től várjuk az iskolában, lesz ebéd és napközi is 17.00 óráig. A tanulóknak az iskolába jövetelének a feltételei, hogy természetesen legyenek egészségesek és az egyik szülőjének legyen érvényes negatív covid tesztje. Az alsó tagozatos tanulóktól nem kérünk teszteredményt. Az egyik szülő negatív teszteredményét egy becsületbeli nyilatkozaton kérjük, amit ide kattintva lehet letölteni.
Arra kérem Önöket, hogy legkésőbb pénteken 14.00 óráig jelentsék a konyhafőnöknőnek, hogy gyerekük hétfőn igényel ebédet. Arra is kérem Önöket, hogy tudassák az osztályfőnökökkel, ha gyerekük marad napköziben. Azon tanulók szülei, akik hétfőn bármi okból kifolyólag nem jelennek meg az iskolában, kérem vegyék fel a kapcsolatot az osztályfőnökükkel, hogy az iskolában átvett tananyagot otthon bepótolhassák. Az iskolába jövő tanulóknak legyen legkevesebb kettő szájmaszkjuk, és a már megszokott higiéniai eszközeik.
Egyéb feltételekről, az osztályok elkülönítéséről, az ebédeltetés megszervezéséről, az oktatói, nevelői munka hozzáigazításáról az adott körülményekhez és a fokozott higiéniai előírások betartásáról mi gondoskodunk. Az iskolánk épületébe továbbra is csak a tanulók és az iskolánk alkalmazottai jöhetnek be. A felső tagozatban egyelőre folytatódik az online oktatás.

Tisztelettel, Mészáros Péter, iskolaigazgató