«

»

TÁJÉKOZTATÁS

Tisztelt Szülők!

Az iskolai étkezdében 2021. november 1-től bevezetésre kerül egy internetes applikáció, amely informálja az étkezőt a heti menüről, az ebéd folyamatáról, a diák számlájáról stb.

Az ebédet 2021. november 8-tól megrendelni ill. lejelenteni az internetes applikáción vagy az iskolai terminálon előző nap 13:45 óráig lehetséges.

Az ebédet a decemberi és az azt követő hónapokra már mindenki saját maga rendeli meg, az alsó tagozatos diákok is. Az ebédet meg lehet rendelni egész hónapra, de az étlap mindig csak 2 hétre van feltüntetve.

Az ebédet 2022. január 1-től a februári és az azt követő hónapokra már csak utalással lehet megfizetni a feltüntetett bankszámlára: SK75 0200 0000 0000 1273 7122.
A havi befizetendő összeg mindenki számára 30 EURO, vagy a szülő követi a diák ebédes számláját és szükség esetén feltölti azt.

Az utalásnál fel kell tüntetni a VS-t (variabilný symbol), ami a diák EV-je (evidenčné číslo), és a megjegyzésben (Poznámky pre príjemcu) fel kell tüntetni a diák nevét és osztályát. A pénzt mindig előző hónap 20-ig kell átutalni. Ha a diák számláján nincs elegendő pénz a rendszer nem enged ebédet rendelni.

Az internetes applikáció a következő címen érhető el: www.strava.cz
A bejelentkezéshez szükséges adatokat minden szülő e-mailben kapja meg.

Az internetes felületre való bejelentkezés után mindenkinek ajánlott, hogy megváltoztassa a jelszavát.
Az internetes ebédrendelés mobiltelefonon is használható. A mobiltelefonos applikáció a mellékletben csatolt pdf dokumentumban található QR kód beolvasásával tölthető le, vagy pedig a Play Áruházban(Androidos telefonokon), App Storeban(Iphone-os telefonokon) a “strava.cz” programot kell kikeresni.
A mellékletben található 2 dokumentum bemutatja a program egyes funkcióit.

Mellékletek:
MANUAL_strava.cz
MANUAL_ios_android