«

»

Tisztelt Szülők!

Ma, vasárnap késő délután befutottak a tegnapi COVID-19 iskolánkra vonatkozó teszteléseinek az eredményei. Eddig annyit tudunk, hogy az érintett 9 pedagógus mindegyikének negatív lett az eredménye.
Az 5.A osztályból egy tanuló hétfőn megy tesztelésre, a tegnap tesztelt tanulók mindannyian negatívok.
Ez azt jelenti, hogy holnap a felső tagozatosoknak érvényben marad az igazgatói szünet, az alsó tagozatosok rendesen jönnek iskolába, kedden pedig a felső tagozatosok is. Egy kérdőjel marad a számomra, meg az érintettek számára, hogy mi lesz az 5.A osztály sorsa keddtől. Ma erre nem tudtam megfelelő információt kapni a járványügyesektől, de holnap ezt is megtudom és az osztályfőnök értesíti a szülőket.
A mai nap eredményei nagyon fontosak voltak a számunkra. A gyerekek továbbra is jöhetnek iskolába, Önöknek nem azzal kell vesződni, hogy hova tegyék a gyerekeiket, mi pedig viszonylag normálisan végezhetjük a munkánkat.
A gondviselésen kívül mindannyiunk igyekezetének az eredménye ez, az iskolán belül és kívül egyaránt. Arra kérem Önöket, hogy a továbbiakban is tegyünk meg mindent azért, hogy ez így is maradjon.

Tisztelettel, Mészáros Péter iskolaigazgató