«

»

Félévi értékelés

Tisztelt Szülők!

Eltelt a 2020/2021-es tanév első fele. Azt gondolom, hogy nem mondok újdonságot és mindenki egyetért velem, hogy nem így képzeltük ezt. Nem kaptunk választási lehetőséget, csak az maradt a számunkra, hogy a megszabott keretekhez alkalmazkodjunk lehetőségeink és legjobb tudásunk szerint. Január végével az első félévet lezártuk, a tanulókat leosztályoztuk. Napokon belül tartunk egy osztályzó konferenciát és a tanulók által elért eredmények attól fogva lesznek hivatalosak. Az első osztályosok szóbeli értékelést kapnak, a nevelési tantárgyakat és az informatikát egyik évfolyamban sem osztályozzuk. Kollégáim az értékelésük során maximálisan figyelembe veszik az elmúlt hetek, hónapok feltételeit és az osztályfőnökök jól ismerik az osztályukba járó tanulók informatikai lehetőségeit.
Ha a tanulók a jövő héten sem jöhetnek iskolába, akkor a felső tagozatosok elektronikus úton is értesítve lesznek a félévi jegyeikről. A kivonatokat természetesen kinyomtatjuk és amint a tanulók iskolába jönnek, kézbe kapják azokat. Bízom benne, hogy a sorozatos tesztelések eredményéül végül kikristályosodik egy olyan szituáció, melynek eredményéül mindegyik tanuló visszatérhet az iskolába.
Ha kérdésük van, vagy észrevételeiket szeretnék velem megosztani általában megtalálnak 8.00-tól az iskola telefonszámán, vagy kérjék el gyerekük osztályfőnökétől a mobilom számát. (Ezzel arra is szerettem volna utalni, hogy én az iskolánk Facebook oldalát a gyors és széleskörű informálásra szándékozom használni, bár a nyilvános és nem nyilvános üzenetek eljutnak hozzám, ezekre ha kell, sose a Facebook oldalunkon reagálok.) Nagyon hiszek abban, hogy megfelelő kommunikációval sokkal hatékonyabb közös céljaink elérése és köszönöm segítségüket és együttműködésüket kollégáim nevében is.

Tisztelettel, Mészáros Péter, iskolaigazgató