«

»

Változóban az iskolánk udvara

Tisztelt iskolabarátok!

Az elmúlt hetekben igyekeztünk szebbé és biztonságosabbá tenni az udvarunkat. Az iskolánkat sok szép díszfa veszi közre, most úgy gondoltuk, hogy a Lövölde utcára néző eddig kissé üresen álló területünket, ahol a gyerekek nem nagyon tartózkodnak, a már ott lévő egy körtefa és egy sárgabarackfa mellé ültettük még két sárgabarackfát, két szilvafát egy cseresznyefát és egy meggyfát. Ha eltelik pár év és szép lesz a termés, amíg a konyhai kapacitás és igény bírja, akár be is főzhetjük kompótnak, nagyobb mennyiség esetén változhat a felhasználás célja is.
Sikerült megcsináltatnunk a műfüves pályánk melletti két játszóelem aljazatát. A mászótorony és a hinták alá 30 centi kavicságy került, így egy esés esetén biztonságosabbá vált a gyerekek számára a földet érés. 
Végül egy Somorja városa által kiírt pályázaton nyertünk jelentős hozzájárulást egy kültéri tanterem létrehozására, amely nagyon jó helyszíne lehet majd napközis, illetve nyári napközis kézműves foglalkozásoknak.  Ehhez a sikerhez kellett 712 az iskolánkat támogató szavazat is. Köszönöm mindenkinek, aki segítségünkre volt.

Tisztelettel, Mészáros Péter, iskolaigazgató